Ponnykalas

PONNYKALAS

Vi ordnar ponnykalas, antingen kommer vi hem till födelsedagsbarnet om tillräcklig lämplig plats finns, eller så är ni välkomna hit.


Barnen får pyssla med ponnyn, och rida eller prova på att köra under ca. en timmes tid. Är det fler än tolv barn krävs ytterligare en ponny för att alla ska hinna prova på, extra kostnad tillkommer.


Alla priser är för en grupp på 10-12 barn, blir det fler tillkommer 1000:- för ytterligare en ponny + ledare för att alla barn ska hinna med att rida. Kuvertpris tillkommer också för fler barn. Självklart kan man själv komma med önskemål om kalasets innehåll och meny.

Hemmakalaset.

Vi kommer hem till er med en ponny. Vi har med borstar, hjälmar, ledare och ev. vagn om körning önskas. Ni håller med lämplig plats och glada barn.


Pris: 2000:- inkl. moms för en timme . Milersättning tillkommer vid längre avstånd än 25 km från Svensbyn.

För 2 hästar och 2 ledare kostar det 3000:- inkl. moms för en timme


Enkla kalaset 

Ni kommer till oss, medtar eget fika och pysslar med ponnyn, provar på ponnyridning/körning under en timme. Vi tillhandahåller lämplig plats att fika/grilla på, en ponny + ledare samt present till födelsedagsbarnet


Pris 1500:- inkl moms

Kalas med fika 

Ni kommer hit med kalasbarnen, vi ordnar en timmes pyssel och ridning/körning, kaffe/te + saft, bulle och kaka till fikat som ingår, alla barn får en godispåse, present till födelsedagsbarnet och vi ställer iordning och städar efteråt.


Pris: 1500:- inkl. moms + 50:-/barn inkl. moms

Lyxkalaset

Kalaset med det lilla extra! 1,5 timmes pyssel, ridning/körning, fika bestående av saft + kaka, glass med maränger och chokladsås samt korv med bröd för barnen. Kaffe/te och fikabröd till de vuxna. Godispåsar till alla barnen, present till födelsedagsbarnet. Vi ställer iordning och städar efteråt.


Pris 2000:- inkl. moms + 75:-/barn inkl. moms